Breaking News

Peste 1.400 de profesori şi învăţători ieşeni susţin examenul de titularizare

12 admitere la facultate (5)Mâine, începând cu ora 10.00, va avea loc examenul de titularizare 2013, la care s-au înscris 1.419 de profesori din judeţul Iaşi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi a dispus înfiinţarea a patru centre de examen, la sediile Colegiului Naţional, Colegiul „Mihai Eminescu”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” şi Colegiul de Artă „Octav Băncilă”. Profesorii vor avea la dispoziţie, pentru susţinerea examenului, patru ore.

Centrul cu numărul cel mai mare de candidaţi este cel din Colegiul Naţional, unde sunt înscrişi 843 de candidaţi, dintre care 115 la limba română, 84 la educaţie fizică şi sport, 82 la matematică şi 81 la geografie. La disciplinele filosofie şi limba rusă s-au înscris câte un singur candidat.

Anul acesta, la nivelul judeţului Iaşi sunt disponibile 1.129 de posturi în învăţământul preuniversitar de stat, dintre care 743 de posturi sunt în mediul rural. Rezultatele examenului vor fi afişate în ziua de 5 august, urmând ca în perioada 5-6 august să fie înregistrate contestaţiile. În ziua de 8 august, ISJ Iaşi va afişa rezultatele finale ale examenului de titularizare.

Ionuţ CRĂCIUN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.