Breaking News

Manifestul pentru Iaşi – „minciuni electorale, fără valoare“

SAMSUNG CSC

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la sediul PDL, conducerea filialei judeţene a acestei formaţiuni politice a vorbit despre excluderea proiectelor Iaşului din cadrul bugetului statului de anul viitor.

Ce ne doare cel mai mult este faptul că USL are foarte puţin respect faţă de votanţii săi, de fapt, USL urăşte Iaşul, nicidecum nu-l iubeşte, atât timp cât în bugetul nou nu am văzut nici un capitol care să aibă şi Moldova în atenţia guvernanţilor“, a declarat Gabriel Surdu, preşedintele PDL Iaşi.

Acesta este de părere că proiectele importante pentru Iaşi, precum autostrada Iaşi – Târgu Mureş, Spitalul Regional de Urgenţă, Aeroportul Internaţional Iaşi, Centrul de Afaceri, ar putea genera o renaştere economică a Moldovei, dacă acestea erau prinse în bugetul pentru 2014.

Surdu a mai făcut referire şi la Manifestul pentru Iaşi, un document semnat de toţi parlamentarii USL, la sfârşitul anului trecut, document ce conţine zece angajamente faţă de ieşeni.

Toate aceste schiţe pe hârtie, toate aceste minciuni electorale din campanie, care sunt prelungite şi astăzi, atâta timp cât nu se reflectă în buget, nu au nici o valoare“, a spus liderul PDL Iaşi.

La conferinţa de presă menţionată a luat parte şi deputatul Camelia Bogdănici, care a oferit câteva detalii despre modul în care s-a votat proiectul de lege al bugetului pentru anul viitor.

Cosmin DAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.