Breaking News

Nichita: „Autostrada se va realiza”

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşului, va candida din partea Partidului România Unită pentru Camera Deputaţilor în alegerile din 11 decembrie, în circumscripţia Iaşi. Acesta vine cu promisiunea ca va crea aici un centru medical şi unul pentru studenţi, la standarde europene dar şi o autostradă care să lege Moldova de celelalte regiuni, în cazul în care va câştiga cursa electorală.

Probabil că Gheorghe Nichita este cel mai controversat candidat al alegerilor parlamentare din istoria Iaşului. Aceasta a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă întreaga sa activitate desfăşurată la Primăria Municipiului Iaşi, cât şi ce ar vrea să schimbe în cazul în care va ajunge deputat.

„Toate drumurile din Iaşi şi din Moldova vor trebui gândite a fi modernizate odată cu construcţia autostrăzii, pentru că toate aceste străzi trebuie să ducă la autostradă şi înseamnă că discutăm de un proiect mult mai amplu de drumuri exprese care să lege rutele ocolitoare ale oraşelor reşedinţă de judeţ ale Moldovei, de următoarea autostradă. Perspectiva mea nouă este aproape sigur că autostrada se va realiza.“ – Gheorghe Nichita, candidat PRU Iaşi.

În ceea ce priveşte organizarea formaţiunii pentru alegeri, filiala ieşeană a partidului a anunţat că toate structurile au fost mobilizate pentru cele 30 de zile de campanie electorală.

„Am intrat pe 11 noiembrie în campania electorală cu toate structurile puse la punct. Avem filiale şi oameni, şi secţii de votare acoperite în toate cele 98 de unităţi administrativ teritoriale.“ – Sebastian Tătaru, candidat PRU Iaşi.

Partidul speră să obţină un procentaj de 10-12% la alegerile din 11 septembrie. (Ruxandra Caşu)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.