Breaking News

Siguranţa înainte de toate!

Elevii de la Şcoala „B.P.Haşdeu” au avut parte de o lecţie specială în cadrul Programului „Săptămâna Altfel”. Printr-un parteneriat între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi” şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, cei mici au învăţat care sunt regulile de circulaţie, cât de importantă este respectarea lor dar şi descoperirea universului bibliotecii.

„Săptămâna Altfel” este un program foarte îndrăgit de elevi pentru că pe parcursul a cinci zile, curricula şcolară este complet schimbată. Elevii de la Şcoala „B.P.Haşdeu” au învăţat de la poliţişti regulile elementare de circulaţie.

Vorbim despre o lecţie interactivă care are ca scop reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi copii şi nu numai.

Proiectul „Copiii Singuri Acasă” este iniţiat de Secţia 4 Poliţie Iaşi, se adresează elevilor din şcolile cartierului Tătăraşi şi are drept scop prevenirea comportamentului deviant şi victimizării minorilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate. (Ruxandra Caşu)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.