marți , 19 iunie 2018
Breaking News

Sprijin financiar pentru firmele din Iaşi

Ieşenii care doresc să înceapă o afacere vor putea accesa, anul acesta, fonduri guvernamentale nerambursabile de până la 200.000 de lei. Miercuri, 23 martie, a fost lansat la Iași programul de finanțare a întreprinderilor mici și mijlocii “Start-up Nation”. La conferință au participat Harry Ilan Laufer, Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Adrian Mlădinoiu, Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Programul guvernamental “Start-up Nation Romania” a stârnit mare interes in rândul celor care își doresc să intre pe piața afacerilor. Eligibile sunt doar firmele înființate după data de 30 ianuarie 2017, iar înscrierea proiectelor va începe în luna mai.

Mai exact sprijinul constă în achiziţionarea de echipamente, maşini, utilaje, instalaţii, aparatură de măsură şi control, echipamente IT, instalaţii de economisire a energiei.

Vor fi finanțate, de asemenea, salariile, chiriile, pagina web a firmei sau diferite cursuri de antreprenoriat și consultanţă. (Mădălin Onu)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.