Breaking News

2 mai – „Ziua tineretului“

Data de 2 mai a fost instituită, în urma unei Ordonanțe de Guvern din 2004, “Zi naţională a tineretului”. La Iași, aceasta a fost serbată printr-o serie de evenimente sportive și culturale organizate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Marți dimineață a avut loc o dezbatere asupra “Politicilor publice pentru tineret”, iar miercuri un work-shop pe aceeași temă, în cadrul căruia tinerii au fost invitați să analizeze și să vină cu propuneri referitoare la aceste decizii europene. Seara de 2 mai s-a încheiat cu o manifestație sportiv-muzicală organizată de Asociația Culturală “Moldavia” în parteneriat cu “Casa de Cultură a Studenților”. Un suflet tânăr, explică participanții, trebuie să se îmbine în mod armonios cu un trup sănătos, o gândire pozitivă şi o ambiție de nedescris.

Au fost cooptați, la rândul lor, și elevii. Astfel, la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Iași, au avut loc, în perioada 2-4 mai, o serie de activități sportive indoor și outdoor. (Mădălin Onu)

Click pentru a urmări ştirea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.