Breaking News

“ATITUDINEA DE SUCCES LA EXAMENELE VIEȚII”

La Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iași, tineri din Colegiul Național “Emil Racoviță” și Liceul Economic ”Virgil Madgearu”, au organizat Workshop-ul cu tema Atitudinea de succes la examenele vieții. Acest eveniment face parte din Programul Școlii de vară a Clubului Tineri de succes Iași

Peste 30 de tineri au avut șansa să se descopere, să discute despre atitudinea pe care trebuie să o aiba la examenele vieții. Participanții, au relaționat și învățat alături de Cristian Gheorghe Cuciureanu, speaker, trainer și fondatorul Asociației Tineri de Succes.

Invitatii speciali,profesionisti de succes,printre care Laura Cârstea-director al Liceului economic “Virgil Madgearu” din Iași, Biatrice Duca profesor în învățământul primar și realizator tv, Robert Lucian Ciobotaru-manager de agenți în asigurări, le-au împărtășit tinerilor idei și gânduri din experiența personală și profesională.

Academia TINERI DE SUCCES-ȘCOALA DE VARĂ arată cum să urmezi drumul cu pasiune și consecvență.

La aceste evenimente se formeaza  atitudinea si competentele necesare integrarii rapide si usoare pe piata muncii si atingerea succesului in viata. (Pintilii Ionel)

Click pentru a urmări știrea video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.