marți , 19 iunie 2018
Breaking News

Locuri libere pentru a doua sesiune la Universitățile din Galaţi

După prima admitere, Universitățile din Galaţi, mai au peste 500 de locuri disponibile la buget şi peste o mie cu taxă. A doua sesiune de admitere va începe pe 16 august şi va fi doar pe bază de dosar.

Singura facultate care şi-a ocupat toate locurile, atât la buget, cât şi la taxă şi nu va mai organiza cea de-a doua admitere este cea de Medicină şi Farmacie. Pe locul al doilea se situează Facultate de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, care au reuşit să-şi ocupe locurile bugetate la toate specializările. Cei care se înscriu aici pot opta doar pentru taxă: sunt 60 de locuri la FEAA şi 53 la FEFS. 

Surpriza admitreii o constituie Facultatea de Arhitectură Navală, unde, spre deosebire de alţi ani, când nu mai rămâneau locuri neocupate, în acest an are disponibile 24 de locuri la buget şi doar două la taxă. 

La Facultatea de Ştiinţe şi Ingineria Alimentelor sunt 83 locuri disponibile la buget, la prima admitere ocupându-se doar o treime din cele existente. La Facultatea de Ştiinţe şi Mediu sau la Inginerie şi Agronomie Brăila, 50% din locurle bugetate sunt încă libere.  (Pompiliu Comşa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.